Již potřetí k nám zavítal pan kuchař Zbyněk Diatka z firmy Podravka - Lagris a.s., aby nám opět ukázal nové trendy zdravého stravování. Společně jsme vybrali a připravili bezmasé polední menu. Uvařili jsme pro naše strávníky cizrno - brokolicovou krémovou polévku, jako hlavní chod - ragú z červené čočky se špagetami a sladký dezert - tvarohový bulgur s ovocem. Celé menu bylo velmi chutné a energeticky vyvážené. Pan kuchař dětem osobně pokrmy  vydával a i ukázal, z jakých surovin jsme je připravili.

Návštěva pana kuchaře pro nás všechny byla velmi milá a přínosná a již teď se těšíme na další společné vaření.

   
   

Kalendář akcí  

Po mravenčí stezce
středa 19.09.2018
07:40
- 12:15 hod.
Poznávaci zájezd - Rakousko
středa 26.09.2018
00:00
- 00:00 hod.
Projekt Edugard na Balinách
středa 03.10.2018
00:00
- 00:00 hod.