Již potřetí k nám zavítal pan kuchař Zbyněk Diatka z firmy Podravka - Lagris a.s., aby nám opět ukázal nové trendy zdravého stravování. Společně jsme vybrali a připravili bezmasé polední menu. Uvařili jsme pro naše strávníky cizrno - brokolicovou krémovou polévku, jako hlavní chod - ragú z červené čočky se špagetami a sladký dezert - tvarohový bulgur s ovocem. Celé menu bylo velmi chutné a energeticky vyvážené. Pan kuchař dětem osobně pokrmy  vydával a i ukázal, z jakých surovin jsme je připravili.

Návštěva pana kuchaře pro nás všechny byla velmi milá a přínosná a již teď se těšíme na další společné vaření.

   
   

Kalendář akcí  

1. zkouška sboru s Ivou Bittovou
čtvrtek 26.04.2018
17:00
- 19:00 hod.
Všeználek - okresní kolo
pátek 27.04.2018
07:15
- 13:00 hod.
Den Země
pátek 27.04.2018
07:40
- 12:15 hod.
Fotografování tříd a žáků
úterý 15.05.2018
07:40
- 12:15 hod.
Třídní schůzky SRPDŠ
středa 16.05.2018
15:30
- 17:00 hod.
Den dětí
pátek 01.06.2018
07:40
- 12:15 hod.
Železný mužíček
úterý 05.06.2018
07:40
- 12:15 hod.
Malé školní maturity
středa 06.06.2018
07:40
- 15:00 hod.