Z důvodu rostoucích cen potravin se na základě Vyhlášky č. 107/2005 Sb., o školním stravování (přílohy č. 2, ve znění pozdějších předpisů o finančním limitu na nákup potravin) zvyšuje cena obědů s platností od 1. 3. 2019.

1) děti MŠ do 6 let         17,- Kč

2) děti MŠ 7-10 let         20,- Kč

žáci 7-10 let             20,- Kč

3) žáci 11-14 let            22,- Kč

4) žáci 15 a více let        25,- Kč

 

Do věkových skupin jsou děti a žáci zařazováni na dobu školního roku, ve kterém dosahují věku podle bodů 1 – 4 (školní rok = září-srpen).

 

Cena 1 obědu pro cizí strávníky 62,- Kč

 

Výše záloh stravného při bezhotovostní platbě zůstává do konce června stále stejná. V případě vzniku nedoplatku budu rodiče během měsíce června telefonicky informovat. Výše záloh na stravné se bude zvyšovat od září 2019! Prosím tedy rodiče, aby se na začátku školního roku 2019/2020 na tuto skutečnost informovali. Děkuji.

                                                                                  Olga Padalíková - vedoucí ŠJ                                 

 

                         

     

  • Stravu na čtvrtek 28.6. a pátek 29.6. lze odhlásit nejpozději ve středu 27.6. do 7.30 hodin.
  • Přeplatky stravného placené v hotovosti se budou vracet ve čtvrtek 28.6. a pátek 29.6. Přeplatky z účtů budou vráceny na účty 29.6.
  • Žádám rodiče dětí, kteří platí stravné v hotovosti, aby uhradili stravné nejpozději do 20.6.2018!
  • Pro MŠ a cizí strávníky se bude vařit 2.7. - 13. 7. 2018
  • Prosím strávníky, kteří mají zájem o stravování o prázdninách, aby se nahlásili v kuchyni nebo v kanceláři ŠJ. Placení stravného bude v červenci možné pouze v hotovosti, a to pouze ve dnech 11. - 13. 7.2018.    Olga Padalíková, vedoucí ŠJ

        

Již potřetí k nám zavítal pan kuchař Zbyněk Diatka z firmy Podravka - Lagris a.s., aby nám opět ukázal nové trendy zdravého stravování. Společně jsme vybrali a připravili bezmasé polední menu. Uvařili jsme pro naše strávníky cizrno - brokolicovou krémovou polévku, jako hlavní chod - ragú z červené čočky se špagetami a sladký dezert - tvarohový bulgur s ovocem. Celé menu bylo velmi chutné a energeticky vyvážené. Pan kuchař dětem osobně pokrmy  vydával a i ukázal, z jakých surovin jsme je připravili.

Návštěva pana kuchaře pro nás všechny byla velmi milá a přínosná a již teď se těšíme na další společné vaření.

ČTVRTEK 21.3. Polévka rychlá s vejci 3

                          Rybí filé se slaninou a česnekem 1,4, br.kaše 7, rajče, nápoj,

                                                                                                                mléko 7                                                                                                                                                                                                                       

PÁTEK   22.3.  Polévka z fazolových lusků 1,7

                         Čínské maso dvou barev 1, rýže, ovoce, nápoj, mléko 7

JÍDELNÍ LÍSTEK

 

25.3.2019-5.4.2019

Pokrmy obsahují tyto alergeny:

                     Ředitelské volno

PONDĚLÍ 25.3.Polévka kedlubnová s bramborem 1,7

                          Luhačovický špaček 1,3, brambory, nápoj, mléko 7

ÚTERÝ 26.3.   Polévka zeleninová s bulgurem 1,9

                        Hrachová kaše s cibulkou 1, uzené, chléb 1, okurka 10, ovoce,

                                                                                                   nápoj, mléko 7                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

STŘEDA 27.3. Polévka rýžová 9

                         Segedínský guláš 1,7,10, houskový knedlík 1,3,7, ovoce, nápoj,

                                                                                                               mléko 7                                                                                                         

ČTVRTEK 28.3. Polévka luštěninová 1,9

                           Rybí filé lázeňské 3,4,7, bramborová  kaše 7, mrkvový salát s

                                                                              mandarinkou, nápoj, mléko 7                                                                                                                                                                                                                                         

PÁTEK 29.3. Polévka krupicová s vejci 1,3,9

                         Křupavé kuře 7,10, rýže, paprika, nápoj, mléko 7

                                                                                                                                                                                                    

 

 

PONDĚLÍ 1.4. Polévka jarní zeleninová  1,7,9

                        Těstoviny fantasio 1,3, celerový salát, nápoj, mléko 7

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

ÚTERÝ 2.4. Polévka masový krém 1,9

                        Rybí filé na smetaně 1,4,7, brambory, červená řepa 10, nápoj,

                                                                                                                mléko 7                                                                                                                                                                                          

STŘEDA 3.4. Polévka dýňový krém 1,7

                       Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1,7, nápoj, mléko 7

                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

ČTVRTEK 4.4. Polévka pórková s kapáním 1,3,9

                         Smaž. kuřecí řízek 1,3,7, brambory, okurka10, nápoj, mléko 7

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

PÁTEK   5.4.  Polévka z červené čočky 1,9

                         Játra na cibulce 1, rýže, jogurt 7, nápoj, mléko 7

                                                                                        

                                                                                                                                                                                                                                                                                          

   Změna jídelníčku vyhrazena. Pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.

                                                               

   

 

Dne 13. prosince 2014 nabývá účinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č.1169/2011  o poskytování informací o potravinách spotřebitelům. Podle tohoto nařízení se musí každý spotřebitel / strávník / dozvědět, zda se v potravině nebo pokrmu vyskytují alergenní složky.

Celý text sdělení ke stažení:

    Obědy na daný den je možné odhlásit do 7,00 hodin osobně nebo na telefonním čísle jídelny /566 535 138/.

   
   

Kalendář akcí  

2. miniškolička
úterý 26.03.2019
15:30
- hod.
Zápis do první třídy
pátek 12.04.2019
13:00
- 17:00 hod.
Zlatý list - místní kolo
úterý 16.04.2019
07:40
- hod.
Zlatý list pro mladší
pátek 26.04.2019
07:40
- hod.
Beseda s policií - II. stupeň
úterý 30.04.2019
00:00
- 00:00 hod.